Carpathian Estate de-a lungul anului

EXPERIENTE MEREU NOI

PRIMAVARA LA CARPATHIAN ESTATE

PLIMBATI-VA, RESPIRATI, INCARCATI-VA CU ENERGIE
Campiile se trezesc la viata dupa lunga iarna plina de zapada. Pajistea e din nou verde si mov. Primavara este anotimpul capsunilor zemoase, al plimbarilor prin padurile inca desfrunzite, al primului soare cald ce se revarsa pe terasa.

VARA LA CARPATHIAN ESTATE

INOTATI SI DESTINDETI-VA
Vremea inotului, a lenevitului la soare, dar si a plimbarilor prin padure pur si simplu sau in cautarea trufelor! Vara este anotimpul picnicurilor prin imprejurimi, a scaldatului in piscina sau in lacuri, a cinelor prelungite si a apusurilor de soare privite alene de pe terasa. Gradina este generoasa: fructele si legumele crescute organic la ferma sunt baza tuturor pranzurilor si cinelor.

TOAMNA LA CARPATHIAN ESTATE

O PAUZA BINEVENITA
Toamna este izbucnirea culorilor si a luminilor. Este vremea vizitelor la podgoriile din jur, la Dealu Mare si Tohani. Acum e timpul lungilor plimbari prin padure pe jos sau cu bicicleta, al cautarilor de ciuperci sau nuci, al intalnirilor cu caprioarele.

IARNA LA CARPATHIAN ESTATE

MEDITATI, ADUNATI-VA CU PRIETENII SI FAMILIA
Acum deja domeniul este acoperit cu zapada, sentiment complet de izolare.
Acesta este anotimpul plimbarilor cu rachetele de zapada in cautarea urmelor de animale, atat de usor de vazut acum.
Ajunsi inapoi in confortul si caldura locuintei, bucurati-va de ceaiul de dupa-amiaza si de prajiturile Monicai, incalziti-va zdravan la sauna si la baia cu abur sau pur si simplu cititi, jucati-va sau destindeti-va langa semineu.

O cuprinzatoare pajiste in mijlocul padurii, Carpathian Estate este o destinatie in care sunt multe de descoperit pe tot parcursul anului. Activitatile posibile se schimba odata cu anotimpurile si odata cu culorile padurii din vecinatate.
Verdele crud al pajistii de la inceputul primaverii lasa loc usor purpuriului puternic al mazarichii.
Vara soseste cu gradinile ei doldora de fructe si legume.
Pentru ca suntem in zona de dealuri, la 600 metri inaltime, aerul ramane mereu proaspat, un refugiu binevenit departe de fierbinteala de la campie, de la zapuseala Bucurestilor.
Va veni curand vremea cositului fanului, apoi strans si pus la pastrare pentru iarna friguroasa. Toamna imbelsugata aduce miresme indepartate de struguri copti si culori melancolice ale padurilor inconjuratoare.
Iarna cea alba isi face intr-un final aparitia, cu nesfarsitele zapezi asternute peste pajiste, cu izolarea ei minunata…